Termeni și condiții

Inaintea utilizarii site-ului nostru, sunteti rugati sa cititi cu atentie aceasta rubrica. Utilizarea si vizitarea site-ului www.agrotgr.ro  este permisa numai in concordanta cu termenii si conditiile prezentate mai jos si cu legea statului roman.
Site-ul amintite va sunt puse la dispozitie de SC Grupo Trans National SRL cu sediul in Str. Bucuresti DN6 intersectie DJ504, Alexandria, jud. Teleorman, Romania.

Copyright & Disclaimer

Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la continutul site-urilor sunt proprietatea exclusiva a SC Grupo Trans National  SRL. Protejarea drepturilor de autor face referire la continutul acestui site si de asemenea la structura sa. Unele imagini folosite pe site-ul nostru sunt folosite cu scop reprezentativ. Reproducerea oricaror tipuri de date prezente pe site-ul www.agrotgr.ro  necesita consimtamantul scris al SC Grupo Trans National SRL. Folosirea marcii inregistrare sau a siglei Grupo Trans National este strict interzisa. Incalcarea drepturilor de autor sau a altor drepturi de protectie a proprietatii intelectuale poate cauza intentarea unor actiuni civile sau penale.